The Lounge

Indsigt i Udsigt

kreatinDet er vigtigt for mig at have en krop, der er virkelig stærk. Jeg vil for det første gerne have, at min krop virker imponerende over for dem af det andet køn, for så kommer jeg længere på den bane, og for det andet, så føler jeg mig bare så meget mere som mand, når jeg ved at jeg har nogle muskler, der kan tage fat. Uden kreatin ville denne tilstand for mig ikke være mulig. Og jeg er så heldig, at jeg har muligheden for at tage kreatin i kunstig form, så det gør jeg. Det er den måde jeg opretholder det, at have det godt med mig selv. Det vil så også sige, at jeg ikke ville have det ligeså godt med mig selv, hvis jeg ikke havde muligheden for at tage kreatin som et tilskud, som jeg jo nu har på nuværende tidspunkt. Det er simpelthen derfor noget, jeg må betragte som et kæmpe privilegium, at dette er muligt for mig overhovedet. Uden at kunne tage et tilskud af kreatin, så ville jeg nok ikke have ligeså stærke muskler.

Jeg bliver glad i de perioder, hvor jeg kan tage kreatin som tilskud

Ikke nok med, at kreatin hjælper mig med at holde mine muskler stærke. Faktisk så har kreatin også en indvirkning på mit humør. Jeg får det simpelthen bare så godt med mig selv, når jeg tager kreatin, at jeg også er mere glad. Det er faktisk en rigtig fed følelse, må jeg sige. Det er jo ikke ligefrem så jeg føler, at jeg er på lykkepiller eller noget i den stil, men jeg må sige at de gør et eller andet ved mig, hvor jeg føler, at jeg får mere energi. Tænk, at det også kan have denne effekt.

No Comments :(