The Lounge

Indsigt i Udsigt

En e-pibe er en relativ ny vare hos de danske e-cigaret forretninger (både på Internettet og i de fysiske butiker). En e-pibe eller en elektronisk pibe ligner en rigtig pibe til forveksling. Den helt store forskel er bare at man fylder e-væske på en e-pibe i stedet for almindelig tobak.

e pibe Når man har en el pibe, så skal man starte med at oplade batteriet. Det skal ca. oplades 3-4 timer for at være fuldt opladet. Batteriet monteres inde i pibens hoved og den lille metal krog køres ud over batteriet. Du kan se dette er gjort korrekt, når den blinker rødt.
Når du har opladet batteriet, så skal du fylde noget væske på din e-pibe. Dette skal ned i den lille glas beholder som findes lige over pibe hovedet.

Den måde man fylder en e-pibe med væske er ved at man afmontere mundstykket fra glastanken og der efter afmontere glastanken fra pibens hovede. I glastanken ser man en form for jernrør der kører igennem glastanken. Dette skubbes ud, hvorefter der er plads til at fylde væske ned i glastanken. Det er vigtgt at du ikke skubber jern røret helt ud af glastanken, da væsken eller blot bare vil løbe direkte igennem glas tanken, hvilket jo ikke er meningen.

Når du har fyldt væske op til det lille mærke, så skubber du jern røret forsigtigt tilbage i samme position som det var i da du modtog din e-pibe fra leverandøren. Du skal sikre dig at jern røret slutter helt tæt, da du ellers kan risikere at piben lækker væske. Det er også vigtigt at du ikke fylder væse ned i jern røret, da du eller vil få væske ind i munden når du suger.

Når du har sikret dig at væsken er korrekt påfyldt, så skal du montere væske-tanken på pibens hoved og der efter skal du montere pibens mundstykke igen. Således at piben igen er samlet, som et stykke.

Der efter er du klar til at dampe på din elektroniske pibe.

Det er en sand fornøjelse at dampe på en e-pibe. Når du først er startet, så er der ikke stor chance for at du kommer tilbage til din gammel pibe igen.

 

Du kan finde Danmarks mest populære e pibe hos e-cigaret butik. Find den her: http://e-cigaret-butik.dk/produkt-kategori/e-pibe/

No Comments :(