The Lounge

Indsigt i Udsigt

Der er mange fordele ved at dampe e cigaretter i stedet for almindelige cigaretter. Når du bruger en el cigaret i stedet for almindelige cigaretter så får du ikke alle de skadelige stoffer , men du kan stadig få nydelsen ved at tage et sug på din elektroniske cigaret.

e cigarette  Når man køber en e cigaret, så skal den oplades, som alle andre elektroniske produkter. Den skal ca. oplades 3-4 timer for at være fuldt opladet. Når du har opladet din el cigaret så skal du fylde e-væske i din clearomizer / mundstykke og så er du klar til at dampe den gode smag.

Der findes rigtig mange smagsvarianter til e-cigaretter og det er en af de ting der gør e cigaretter så populære i dag.

E cigaret fordele på liste

Nogle af de fordele der er ved en el cigaret i forhold til en almindelig smøg er disse.

– Der er ingen lugt gener
– Der er mange smagsvarianter
– Du forpester ikke dine omgivelser når du damper
– Det er meget billigere at dampe el cigaretter end at ryge smøger.
– Du kan dampe over alt

I Danmark er der rigtig mange der damper. Man mener at tallet i vil ende på ca. 75.000 mennesker ved udgangen af 2013. Dette betyder også at der er rigtig mange mennesker i gadebilledet man vil opleve dampe e-cigaretter.

I Danmark er der også åbnet rigtig mange fysiske e cigaret butikker, som forhandler e-cigaretter og e-juice. Det er dog klart det billigste at købe dine e-cigaret varer på nettet og her er er følgende butikker anbefalet: E-cigaret-butik.dk og Ecigbull.dk. Her finder man et stort udvalg til rigtig lave priser. Der er alle de populære produkter som Danskerne har forespurgt igennem de sidste par år.

Hvis du skal holde den sunde linje, så er det klart at anbefale at du skifter smøgerne ud med e cigaretter. Det er fremtiden og noget man vil opleve i større og større grad overalt i verden.

No Comments :(