The Lounge

Indsigt i Udsigt

Vi bruger ikke vores kælder særlig tit, så der var ikke rigtig nogen af os der havde tænkt på at tjekke om der var fugt nede i den. Men en dag tænkte min mor godt nok at det måske var tid til at se om alt var som det skulle dernede, og da hun så gik derned opdagede hun så at væggene var misfarvede, og at der var en mærkelig muggen lugt i hele rummet.
Min mor kendte godt til skimmelsvamp da de havde haft det før da hun var yngre, så hun var godt klar over hvad  der skulle gøres.Skimmelsvamp Hun fortalte det til min far, og de gik så igang med at få fjernet alle tingene nede i kælderen, og derefter købe de nødvendige kemikalier til at få det fjernet. Vi fandt ud af at skimmelsvampen havde været der i et stykke tid så den havde bredt sig rundt i næsten hele kælderen.
Efter vi havde fjernet alt den ydre skimmelsvamp, var det tid til at gå igang med den langt mere besværlige og hårde opgave, at rive alle væggene ned, så vi kunne bygge nogle nye op.
Det tog lang tid. Og det kostede mange penge at få sat væggene op igen, samtidigt var det hårdt og irriterende arbejde at stå nede i kælderen og rive væggene ned. Alt støvet, og sporerne fra skimmelsvampen der fløj rundt i luften. Vi havde selvfølgelig masker på så vi ikke ville indånde nogle af sporerne og alt støvet. Men det er stadig en skræmmende tanke. At noget så simpelt som støv fra nogle svampe kan skade en så man bliver syg i længere tid, og at det endda kan skade ens lunger så meget at man kan gå rundt med konstant hoste. Skimmelsvamp er godt nok ikke til at spøge med.

No Comments :(