The Lounge

Indsigt i Udsigt

ejendomsmægler AmagerMin kone og jeg har i en lang årrække boet i Vallensbæk. Vi har haft en rigtig lækker villa med pool og hvad man ellers kunne tænke sig. Min kone har dog i mange år snakket om at hun så gerne ville tættere på vandet. Vi har haft undersøgt mulighederne for at rykke ud til kysten nord for København, men det har der simpelthen ikke været penge til. Desuden vil jeg gerne have et mindre stykke land til vores bolig så jeg kan få nogle dyr, som da jeg var barn. Disse drømme har vi kæmpet for at kunne realisere. Min kone har arbejdet i 23 år som projektkoordinator og jeg har været chef for en baneteknisk afdeling. Da vi endelig havde sparet en stor nok sum penge sammen, kontaktede vi ejendomsmægler Amager. De hjalp os med at søge efter det vi ville have. En stor grund på minimum 3000 kvm, et velholdt hus med muligheder og inden for en afstand af 2 km fra vandet. Der gik ikke længe før end ejendomsmægler Amager havde fundet et hus og en grund, som opfyldte vores kriterier. Vi tog ud for at se på det og det var helt perfekt. Vi flyttede ind i huset 3 måneder senere og ejendomsmægler Amager hjalp os også med at sælge vores hus i Vallensbæk til en god pris.

 

Glad for køb ved ejendomsmægler Amager

Vi har været rigtig glade for vores køb, det har virkelig opfyldt vores boligdrømme gennem en længere årrække. Jeg har fået to heste og nogle katte og min kone er kommet tæt på vandet hvor hun nyder at sidde og tegne. Vi går lange ture langs vandet og vi tænker tit på at ejendomsmægler Amager realiserede vores nuværende liv og dagligdag.

No Comments :(