The Lounge

Indsigt i Udsigt

Jeg arbejder i en projektgruppe, hvor vi har en masse nytænkte ideer i gang lige nu, men hvor vi bare lige mangler at få dem samlet til en helt konkret handlingsplan, som gør at vi har et fælles ståsted og et sted at starte med henblik på at nå hen til alle disse mål, som vi har opstillet for os selv, og for vores herlige team. Til at komme godt i gang, eller få sparket processen i gang, som ledelsen betegnede det, fik vi en pose penge, som vi kunne bruge som vi fandt bedst i forhold til at kunne komme rigtig godt fra start.stærkt team Vi besluttede os for at tage på en dag i fællesskabets tegn med teambuilding hos mak&par, og jeg må love dig for, at det nok er et af de fedeste team event, jeg nogensinde har været til. Et team event hos mak&par kan klart anbefales til alle teams, der ønsker at finde et fælles ståsted, det er bare så sandt som det er sagt.

Vi var alle enige om, at det var et team event, der virkelig kunne bruges til noget

Nu taler jeg jo på mine egne vegne, når jeg siger, at et team event i form af teambuilding bare er det helt rigtige, men jeg ved, at jeg har hele mit eget team i ryggen, når jeg siger det. vi er alle fuldstændig enige om, at vi har fået noget helt uundværligt med fra vores team event, og at vi nu har en kæmpe forståelse af os selv som et team. Vi har hver især fået sat ord på de ting, vi kunne være nervøse eller forbeholdne overfor i forbindelse med at samarbejde i dette team, og vi har sammen fået nogle værktøjer, som vi kan bruge til at få talt de helt vigtige ting igennem i vores lille gruppe.

No Comments :(