The Lounge

Indsigt i Udsigt

Vinteren er tid for mange depressioner. Vi mennesker trives ikke i koldt og mørkt miljø – og kulde og mørke er lige præcis, hvad vi får om vinteren.

udskyde hårtabetDen bedste kur med en aspirerende vinterdepression er at komme ud og se andre mennesker. Nyd det sociale samvær. Vi mennesker er flokdyr, der helt overordnet set trives bedst sammen med andre mennesker.

Men er det ikke en mulighed får du her 3 bud på deciderede produkter du kan tage for at komme i godt humør igen og fungere i hverdagen.

1) Perikon. Perikon kommer fra en plante kaldet Johannes-planten. Perikon-planten har været kendt i mange århundreder for at have en positiv indvirkning på sindet. Perikon kan købes både som pulver og som piller.

 

2) Modigen. Produktet Modigen er ganske udbredt i Danmark. Det kræver ikke recept, men brugerne rapporterer om øget humør ved brug. Modigen er også et planteekstrakt der typisk indtages som piller. Modigen til en hel måned koster cirka et hundrede kroner, hvis du betaler online.

 

3) 5-HTP produkter. Produkter indeholdende 5-HTP og serotonin er kendt for at øge humøret. Det findes bl.a. i det amerikanske New Mood produkt fra Onnit, det findes i almindelige tilskud og du kan købe det separat som piller i USA.

No Comments :(